Kirkossa elokuussa

15.8.   klo 8.30 Koulukirkko

19.8.   klo 12 Sanajumalanpalvelus

26.8.   klo 10 Messu, 50-vuotta sitten ripillepäässeiden kirkkopyhä

Kirkkoherranvirasto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20

Osuuspankin kerhohuoneen varaukset tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Puhelin virastoon maanantaisin 044-777 6450, muina aikoina Tiina Rautiainen 044 700 6138

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä

Vanhemman väen kerho ja hartaudet palvelukeskuksessa maanantaisin klo 13.30

Kerho on  kesätauolla.

Kirkkokuoron harjoitukset perjantaisin klo 16.30 seuratuvalla. Syyskauden aloitus 7.9. klo 17 Leirimajalla. Uudet laulajat ovat tervetulleita!

Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai, mutta vaihtelevaan aikaan. Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan. Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Tykkää fb-sivuista, niin olet mukana uutisvirrassa

Tapulin sanomat
- Kustavin ja Taivassalon seurakuntien yhteinen tiedotuslehti