Kirkossa helmikuussa

2.3.  Daniel
  9.3.  Joona

Kevään kinkerit

Kinkerivarauksia voi sopia kirkkoherra Tiina Rautiaisen kanssa. p.044 7006138.

Vartsalan kinkerit 22.3. klo 14 Jalosella.

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyvät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille.
Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Kirkkoherranvirasto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20

OP Kerhohuoneen uusi nimi on Kustavi-sali

Kirkkoneuvosto päätyi nimeen seurakuntavaalien yhteydessä pidetyn äänestyksen tulosten perusteella. Kustavi-sali sai ääniä puolesta ja vastaan. Molemmat nimet OP Kerhohuone ja Kustavi-sali ovat toistaiseksi käytössä.

Kustavi-salin varaukset
tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Tiina Rautiainen p. 044 700 6138, Tuula Ikola p. 044 0878268. Lisätietoja tilan vuokraamisesta täältä.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä

Hyvää huomenta kustavilaiset!
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Lämpimästi tervetuloa!
Tiinan Raamattuhetket jatkuvat 27.1. klo 11.30-12.00. Lisätietoja täältä.

Kirkkokuoron harjoitukset perjantaisin klo 17-18.30 Kustavi-salissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita!

Vanhemmanväen kerhon hartaushetket palvelukeskuksessa maanantaisin klo 13.30. vetäjänä diakoni Päivi Rönnblad
ma 20.1., 24.2., 16.3. ja 11.5. klo 13.30
Ehtoollishartaus hiljaisella viikolla 6.4. klo 14.30
Kaikille avoin - lämpimästi tervetuloa!

Jaala-kodin hartaudet
kuukauden ensimmäinen maanantai klo 13.30
Mukana kirkkoherra Tiina Rautiainen ja kanttori Essi Takkinen
6.1., 3.2., 2.3. ja 6.4. pääsiäisen ehtoollishartaus
4.5. lauluhetki Päivi Kordelin ja Essi Takkinen

Tervetuloa laulamaan tuttuja virsiä ja kuulemaan Sanaa.

Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai, mutta vaihtelevaan aikaan. Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan. Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Tykkää fb-sivuista, niin olet mukana uutisvirrassa

Tapulin sanomat
- Kustavin ja Taivassalon seurakuntien yhteinen tiedotuslehti