Kirkossa joulukuussa

Tapahtumia

Hyvää huomenta kustavilaiset!

Maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa
Kahvit keitetään vapaaehtoisvoimin ja ohjelmaa tehdään yhdessä. Tiina-papin raamattutunnit jatkuvat klo 11.30 alkaen.

Kokoonnumme vain terveinä, pidämme turvavälit, mutta hymyilemme, tervehdimme ja juttelemme.

Lisää tapahtumista voit lukea Tapulin sanomat -lehdestä.

Muutoksia seurakuntatoimistossa

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyvät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille. Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Seurakuntatoimisto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20.

Kustavi-sali

Kustavi-salin varaukset tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Tiina Rautiainen p. 044 700 6138, Tuula Ikola p. 044 0878268. Lisätietoja tilan vuokraamisesta täältä.

Uusi diakoni Jarmo Tarkkonen

Kustavin ja Taivassalon yhteiseen diakonin virkaan valittu diakoni Jarmo Tarkkonen on aloittanut työssään.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Katsottavissa Kustavin seurakunnan fb-sivuilla.

Hyvää huomenta kustavilaiset!
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus jatkuu marraskuun alusta maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkokuoron harjoitukset PERUTTU TOISTAISEKSI perjantaisin joka toinen viikko klo 17-18.30 Kustavi-salissa alkaen 2.10.
Uudet laulajat ovat tervetulleita! Lisää tietoa kuoron sivuilla.

Jaala-kodin hartaudet PERUTTU toistaiseksi
kuukauden ensimmäinen maanantai klo 13.30
Tervetuloa laulamaan tuttuja virsiä ja kuulemaan Sanaa.

Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai.
Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan.
Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Tykkää fb-sivuista, niin olet mukana uutisvirrassa

Fb-sivuilta näet Kustavin kirkon jumalanpalvelukset:

Tapulin sanomat
- Kustavin ja Taivassalon seurakuntien yhteinen tiedotuslehti

Tässä uusi Tapulin sanomat joulu 2020 luettavaksi.