Jumalanpalveluksia marraskuussa

la  6.11. klo 10 Jumalanpalvelus, Pyhäinpäivä ja kahvitarjoilu

su 7.11. klo 16 Yhteinen rippikoulun aloitus Taivassalon kirkossa

su 14.11. klo 10 Kustavi

su 28.11. klo 10 Adventtimessu, Isoluodon kirkkopyhä -kirkkoglögit ja kauneimmat joululaulut Kordelineilla, Iniöntie 332.

Tapahtumia

Hyvää huomenta kustavilaiset

Tapaamiset maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa
Kahvit keitetään vapaaehtoisvoimin ja ohjelmaa tehdään yhdessä. Tiina-papin raamattutunnit jatkuvat tammikuussa klo 11.30 alkaen.
Ma 13.12. klo 10 Kauneimmat joululaulut. Koronapassi.

Kirkkokonsertteja

Joulu luonasi - konsertti 12.12. klo 18 Kustavin kirkossa
Laura Perälä, Risto Oinaala, Kari Korpinen, Juha Salminen, Päivä Kordelin ja Essi Takkinen
Ohjelma 10€. Tuotto lasten musiikkiharrastusten tukemiseen Kustavissa.
LC Kustavin glögitarjoilu. Koronapassi.

Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai.

Kirkko on avoinna kesällä juhannuksesta heinäkuun loppuun arkipäivisin klo 12-15, 28.6.-30.7.
Muina aikoina kirkkoon tutustumista voi tiedustella numerosta 044 4918135.

Kustavin kirkko 5 minuutissa -esittelyvideo on katsottavissa täältä.

Kustavin kirkko on Suomen vanhin puinen ristikirkko. YLEn uutisvideo 3.8.2021.

Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan.
Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Tykkää fb-sivuista, niin olet mukana uutisvirrassa

Fb-sivuilta näet Kustavin kirkon jumalanpalvelukset:

Tapulin sanomat
- Kustavin ja Taivassalon seurakuntien yhteinen tiedotuslehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa

Joulun Tapulin sanomat ilmestyy 25.11. ja on luettavissa täältä.

Ajantasainen tieto tapahtumista löytyy nettisivujen etusivulta ja Tule mukaan -välilehdeltä.