Jumalanpalvelukset kesäkuussa

22.6. klo 10 Juhannuspäivän sanajp
23.6. klo 12 Kansanlaulukirkko, tapulikahvit
30.6. klo 10 Messu

Kirkkoherranvirasto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20

OP Kerhohuoneen uusi nimi on Kustavi-sali

Kirkkoneuvosto päätyi nimeen seurakuntavaalien yhteydessä pidetyn äänestyksen tulosten perusteella. Kustavi-sali sai ääniä puolesta ja vastaan. Molemmat nimet OP Kerhohuone ja Kustavi-sali ovat toistaiseksi käytössä.

Kustavi-salin varaukset
tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Puhelin virastoon maanantaisin 044-777 6450, muina aikoina Tiina Rautiainen 044 700 6138. Lisätietoja tilan vuokraamisesta täältä.

Tapahtumia

ti 25.6. klo 19 Vartsalan suvi-illan hartaus Pyhän Johanneksen kirkkomaalla, Kappelirannantie

ke 26.6. klo 18 Rahin suvi-illan hartaus Pyhän Jakobin kirkkomaalla, Rahintie

la 6.7. klo 18 Runoja & musiikkia Runon ja suven päivänä Kustavi-salin pihamaalla, Kahvit diakoniatyölle

to 18.7. klo 18 Oi, muistatko vielä sen virren, Soiva Kustavi - kirkkokonsertti, Risto Oinaala

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä

Hyvää huomenta kustavilaiset!
Kesätauolla, jatkuu syksyllä maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa.

Kirkkokuoron harjoitukset perjantaisin klo 16.30 Kustavi-salissa. Kuoro kesätauolla.
Harjoitukset jatkuvaat syksyllä. Uudet laulajat ovat tervetulleita!

Vanhemmanväen kerhon hartaushetket maanantaisin
palvelukeskuksessa joka toinen viikko klo 13.15.
Kerho kesätauolla. Lettu- ja makkarakestit Jaala-kodilla 12.8. klo 13.

Kaikille avoin - lämpimästi tervetuloa!

Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai, mutta vaihtelevaan aikaan. Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan. Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Tykkää fb-sivuista, niin olet mukana uutisvirrassa

Tapulin sanomat
- Kustavin ja Taivassalon seurakuntien yhteinen tiedotuslehti