Marraskuussa Kustavin kirkossa

Jumalanpalvelukset vuoroviikoin Taivassalossa

la 5.11. klo 10 Pyhäinpäivän kirkko ja kynttilöiden sytyttäminen poisnukkuneille Kustavin kirkossa

to 6.11. klo 10 Jumalanpalvelus vain Taivassalon fb-sivuilla

su 13.11. klo 10 Taivassalossa

su 20.11. klo 10 Sanajumalanpalvelus Kustavissa, Jyrki Rautiainen, Seurakuntavaalit

su 27.11. klo 10 Hoosianna-kirkko Kustavissa, Isoluodon kyläyhdistys tarjoaa kirkkoglögit

Konsertteja

Joulu jää sydämeen - kirkkokonsertti
Jussi Lammela, Janiina Lehtonen ja Ville Mäkimattila
su 4.12. klo 18. Kustavin kirkko, liput 16€ ovelta

Kauneimmat joululaulut CCL-kuoron kanssa
su 11.12. klo 16 Kustavin kirkossa

Hyvää huomenta kustavilaiset!

Maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa
Kahvit keitetään vapaaehtoisvoimin ja ohjelmaa tehdään yhdessä. Tiina-papin raamattutunnit klo 11.30 alkaen.
Viimeinen kokoontuminen 5.12. Joulupuuro & joulun toivelaulut - kerro toiveesi yhteiseen lauluhetkeen 1.12. mennessä Essi-kanttorille p. 044 700 4332.

Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai.

Kirkko on avoinna kesällä juhannuksesta heinäkuun loppuun arkipäivisin klo 12-15, 27.6.-29.7.
Muina aikoina kirkkoon tutustumista voi tiedustella numerosta 044 4918135.

Kustavin kirkko 5 minuutissa -esittelyvideo on katsottavissa täältä.

Kustavin kirkko on Suomen vanhin puinen ristikirkko. YLEn uutisvideo 3.8.2021.

Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan.
Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Tykkää fb-sivuista, niin olet mukana uutisvirrassa

Fb-sivuilta näet Kustavin kirkon jumalanpalvelukset:

Tapulin sanomat
- Kustavin ja Taivassalon seurakuntien yhteinen tiedotuslehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa

Joulun Tapulin sanomat ilmestyy 23.11. ja on luettavissa täältä.

Ajantasainen tieto tapahtumista löytyy nettisivujen etusivulta ja Tule mukaan -välilehdeltä.