Kirkossa huhtikuussa

Jumalanpalvelukset lähetetään suorina video-lähetyksinä Kustavin seurakunnan facebook-sivuilla.

Kirkko on avoinna jumalanpalveluksen jälkeen tunnin ajan hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Pappi on paikalla keskustelua sekä sielunhoitoa varten.

su 5.4. Palmusunnuntaina klo 10 sanajp
(Katsottavissa Kustavin facebook-sivuilta)
Kirkkoherra Tiina Rautiaisen virkaanasettaminen siirretään turvallisempaan ajankohtaan.

ke 8.4. Hiljaisen viikon virsi-ilta klo 19 (Kustavin fb)

to 9.4. Kiirastorstaina jumalanpalvelus klo 19 Taivassalon kirkosta (Katsottavissa Taivassalon seurakunnan facebook-sivuilta)

pe 10.4. Pitkäperjantain sanajp klo 10 (Kustavin fb)

su 12.4. Pääsiäispäivän jumalanpalvelus klo 10 Taivassalon kirkosta (Taivassalon fb)

ma 13.4. 2.Pääsiäsipäivän pyhiinvaellus klo 10 Taivassalon kirkosta (Taivassalon fb)

su 19.4. Sanajp klo 10 Kustavi

Tapahtumia

Hyvää huomenta kustavilaiset! PERUTTU toistaiseksi

Maanantaisin klo 11.30-12

Kevään kinkerit -PERUTTU

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyvät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille.
Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Kirkkoherranvirasto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20

OP Kerhohuoneen uusi nimi on Kustavi-sali

Kirkkoneuvosto päätyi nimeen seurakuntavaalien yhteydessä pidetyn äänestyksen tulosten perusteella. Kustavi-sali sai ääniä puolesta ja vastaan. Molemmat nimet OP Kerhohuone ja Kustavi-sali ovat toistaiseksi käytössä.

Kustavi-salin varaukset
tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Tiina Rautiainen p. 044 700 6138, Tuula Ikola p. 044 0878268. Lisätietoja tilan vuokraamisesta täältä.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Katsottavissa Kustavin seurakunnan fb-sivuilla.

Hyvää huomenta kustavilaiset! PERUTTU toistaiseksi.
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkokuoron harjoitukset perjantaisin klo 17-18.30 Kustavi-salissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita! PERUTTU toistaiseksi, ei harjoituksia.

Vanhemmanväen kerhon hartaushetket palvelukeskuksessa maanantaisin klo 13.30. vetäjänä diakoni Päivi Rönnblad
ma 16.3. Kevätlaulujen konsertti mukana Päivi Kordelin ja Essi Takkinen, PERUTTU
11.5. klo 13.30
Ehtoollishartaus hiljaisella viikolla 6.4. klo 14.30 PERUTTU
Kaikille avoin - lämpimästi tervetuloa!

Jaala-kodin hartaudet PERUTTU toistaiseksi
kuukauden ensimmäinen maanantai klo 13.30
Mukana kirkkoherra Tiina Rautiainen ja kanttori Essi Takkinen
6.4. pääsiäisen ehtoollishartaus
4.5. Kevätlaulujen konsertti Päivi Kordelin ja Essi Takkinen

Tervetuloa laulamaan tuttuja virsiä ja kuulemaan Sanaa.

Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai, mutta vaihtelevaan aikaan. Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan. Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Tykkää fb-sivuista, niin olet mukana uutisvirrassa

Täältä näet Kustavin kirkon jumalanpalvelukset:

Tapulin sanomat
- Kustavin ja Taivassalon seurakuntien yhteinen tiedotuslehti

Tässä uusi Tapulin sanomat huhtikuu 2020 luettavaksi. Lehdessä tietoa poikkeusjärjestelyistä.