Kirkossa lokakuussa

6.10. klo 10 Messu, Sadonkorjuun kiitosjuhla Kustavi-salissa
14.10. klo 18 Iltamusiikki, Vakka-Suomen musiikkiopiston opiskelijat, vapaa pääsy.
20.10. klo 10 Messu Kustavi-salissa

Tapahtumia

Kirkkoherranvirasto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20

OP Kerhohuoneen uusi nimi on Kustavi-sali

Kirkkoneuvosto päätyi nimeen seurakuntavaalien yhteydessä pidetyn äänestyksen tulosten perusteella. Kustavi-sali sai ääniä puolesta ja vastaan. Molemmat nimet OP Kerhohuone ja Kustavi-sali ovat toistaiseksi käytössä.

Kustavi-salin varaukset
tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Puhelin virastoon maanantaisin 044-777 6450, muina aikoina Tiina Rautiainen 044 700 6138. Lisätietoja tilan vuokraamisesta täältä.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä

Hyvää huomenta kustavilaiset!
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Lämpimästi tervetuloa!
Raamattuhetket 11.30-12.00. Lisätietoja täältä.
14.10. Rukous
21.10. Elämän jälkeen
11.11. Aatami ja Eeva
18.11. Kain ja Abel
25.11. Nooan arkki
Raamattuhetket jatkuvat joulutauon jälkeen tammikuussa.

Kirkkokuoron harjoitukset perjantaisin klo 17.00 Kustavi-salissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita!

Vanhemmanväen kerhon hartaushetket maanantaisin
palvelukeskuksessa maanantaisin klo 13.15.
9.9., 30.9., 25.11. ja 9.12.
Pyhäinpäivä viikolla ma 28.10. Ehtoollishetki klo 13.30.

Kaikille avoin - lämpimästi tervetuloa!

Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai, mutta vaihtelevaan aikaan. Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan. Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Tykkää fb-sivuista, niin olet mukana uutisvirrassa

Tapulin sanomat
- Kustavin ja Taivassalon seurakuntien yhteinen tiedotuslehti