Seurakuntavaalimainos, jossa lukee vaaleanpunaisella ja oranssilla pohjalla: uskottu, toivottu, rakastettu.

Vaikuta seurakuntasi tulevaisuuteen!

Seurakuntavaaleissa seurakuntalaiset äänestävät luottamushenkilöt, jotka johtavat seurakunnan toimintaa.

Ennakkoäänestysaika 8.-12.11.2022

Vaalipäivä on 20.11.2022.

Seurakuntavaalit 2022 - Ehdokkaat

Kustavin seurakuntavaaleihin on jätetty kaksi ehdokaslistaa:

KUSTAVIN SEURAKUNNAN PARHAAKSI

Aapola Henriikka
Mäntynen Jarmo
Nummela Laura
Siusluoto Mika
Uotila Tiina
Väisänen Mari

YHDESSÄ ETEENPÄIN

Jalonen Lasse
Järvelä Mirja
Kallio Jonna
Kordelin Päivi
Koski Miikka
Lehtonen Mika
Oksama-Valtonen Hilkka
Skytén-Suominen Irja
Ääritalo Ilona

Seurakuntavaalit 2022

Seurakuntavaalit toimitetaan neljän vuoden välein. Marraskuussa valitaan 367 seurakuntaan yhteensä noin 8 000 uutta luottamushenkilöä.

Seurakuntavaalit ovat ennen kaikkea paikalliset vaalit, joissa seurakuntalaisten joukosta valitaan henkilöt suunnittelemaan toimintaa seuraavalle nelivuotiskaudelle. Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen.

Mistä kaikesta seurakuntien luottamushenkilöt päättävät? Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tule ehdokkaaksi ja äänestämään sellaisena kuin olet – olet uskottu, toivottu ja rakastettu

Tavoitteena on saada jokaiseen seurakuntaan kaikenikäisiä, erilaisissa elämäntilanteissa olevia luottamushenkilöitä eri aloilta. Äänestäminen on hyvä tapa vaikuttaa oman seurakuntasi asioihin. Olemme kaikki tervetulleita kirkkoon ja äänestämään. Me kaikki olemme uskottuja, toivottuja sekä rakastettuja.

Tutustu vaalien teemoihinLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntavaalit järjestetään 20.11.2022