Mielessäsi uskoon liittyvä kysymys?

Kirkossa huhtikuussa

Jumalanpalvelukset lähetetään suorina video-lähetyksinä Kustavin seurakunnan facebook-sivuilla.

Kirkko on avoinna jumalanpalveluksen jälkeen tunnin ajan hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Pappi on paikalla keskustelua sekä sielunhoitoa varten.

su 5.4. Palmusunnuntaina klo 10 sanajp
(Katsottavissa Kustavin facebook-sivuilta)
Kirkkoherra Tiina Rautiaisen virkaanasettaminen siirretään turvallisempaan ajankohtaan.

ke 8.4. Hiljaisen viikon virsi-ilta klo 19 (Kustavin fb)

to 9.4. Kiirastorstaina jumalanpalvelus klo 19 Taivassalon kirkosta (Katsottavissa Taivassalon seurakunnan facebook-sivuilta)

pe 10.4. Pitkäperjantain sanajp klo 10 (Kustavin fb)

su 12.4. Pääsiäispäivän jumalanpalvelus klo 10 Taivassalon kirkosta (Taivassalon fb)

ma 13.4. 2.Pääsiäsipäivän pyhiinvaellus klo 10 Taivassalon kirkosta (Taivassalon fb)

su 19.4. Sanajp klo 10 Kustavi

Kustavin kirkon eteläpäädyn aurinkoristi.
Kirkkoherra

Tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse, lisäksi maanantaisin klo 10-12 Kustavin kirkkoherranvirastolla.