Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai.

Kirkko on avoinna kesällä juhannuksesta heinäkuun loppuun arkipäivisin klo 12-15, 27.6.-29.7.
Muina aikoina kirkkoon tutustumista voi tiedustella numerosta 044 4918135.

Kustavin kirkko 5 minuutissa -esittelyvideo on katsottavissa täältä.

Kustavin kirkko on Suomen vanhin puinen ristikirkko. YLEn uutisvideo 3.8.2021.

Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan.
Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Lokakuussa Kustavin kirkossa

Jumalanpalvelukset vuoroviikoin Taivassalossa

su 2.10. klo 10 Taivassalossa

to 6.10. klo 18 Piispan messu Kustavissa, Piispa Mari Leppänen

su 9.10. klo 10 Kustavissa

su 16.10. klo 10 Taivassalossa

su 23.10. klo 10 Taivassalossa Esa Mierlahti

su 30.10. klo 10 Eläkeläisten kirkkopyhä Kustavissa

Marraskuussa Kustavin kirkossa

Jumalanpalvelukset vuoroviikoin Taivassalossa

la 5.11. klo 10 Pyhäinpäivän kirkko Kustavissa

to 6.11. klo 10 Jumalanpalvelus vain Kustavin fb-sivuilla

su 13.11. klo 10 Taivassalossa

su 20.11. klo 10 sanajumalanpalvelus Kustavissa, Seurakuntavaalit

su 27.11. klo 10 Hoosianna-kirkko Kustavissa

Syntymäpäivät

Mikäli toivotte seurakunnan työntekijän vierailua syntymäpäivänänne tai jonain muuna juhlapäivänä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan, diakoniin tai kirkkoherranvirastoon.

70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat 25.9.2022. Kutsut lähetetään postitse.
Yli 85- vuotiaita syntymäpäiviään viettäviä muistamme seurakunnan tervehdyksellä. Päivänsankarille lähetämme tervehdyksen postitse.
Seurakunnan työntekijät tekevät pyydettäessä onnittelukäyntejä kodeissa ja laitoksissa.

Muutoksia seurakuntatoimistossa

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyvät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille. Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Seurakuntatoimisto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20.

Diakoni Jarmo Tarkkonen

Kustavin ja Taivassalon yhteinen diakoni Jarmo Tarkkonen, puhelin 044 0878167.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Katsottavissa Kustavin seurakunnan fb-sivuilla.

Hyvää huomenta kustavilaiset
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Tiina-papin Raamattutunnit klo 11.30. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkokuoron harjoitukset maanantaisin. Lisää tietoa kanttorilta ja kuoron sivuilla

Vaikuta seurakuntasi tulevaisuuteen!

Seurakuntavaaleissa seurakuntalaiset äänestävät luottamushenkilöt, jotka johtavat seurakunnan toimintaa.

Ennakkoäänestysaika 8.-12.11.2022

Vaalipäivä on 20.11.2022.

Koululaisia tasapainoilemassa tasapainoliinalla metsässä.
Koululaisten seikkailupäivänä Leirimajalla