Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai.

Kirkko on avoinna kesällä juhannuksesta heinäkuun loppuun arkipäivisin klo 12-15, 28.6.-30.7.
Muina aikoina kirkkoon tutustumista voi tiedustella numerosta 044 4918135.

Kustavin kirkko 5 minuutissa -esittelyvideo on katsottavissa täältä.

Kustavin kirkko on Suomen vanhin puinen ristikirkko. YLEn uutisvideo 3.8.2021.

Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan.
Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Jumalanpalveluksia marraskuussa

Jumalanpalvelukset vuoroviikoin Taivassalossa

la  6.11. klo 10 Jumalanpalvelus, Pyhäinpäivä

su 7.11. klo 16 Yhteinen rippikoulun aloitus Taivassalon kirkossa

su 14.11. klo 10 Kustavi

su 28.11. klo 10 Adventti ja Kauneimmat joululaulut, Isoluodon kirkkopyhä -kirkkokahvit Kordelineilla

Joulukuussa

Jumalanpalvelukset vuoroviikoin Taivassalossa

su 5.12. klo 10 vain Kustavin seurakunnan fb-sivuilla

ma 6.12. klo 10 Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus ja seppeleenlasku, itsenäisyysjuhla kunnanvirastossa klo 11. Koronapassi.

su 12.12. klo 10 Messu Taivassalon kirkko

su 12.12. klo 18 Joulu luonasi - kirkkokonsertti, Lions Club Kustavi tarjoaa kuumat glögit. Ohjelma 10e. Koronapassi.

su 19.12. klo 10 Messu Kustavin kirkko

pe 24.12. klo 16 Kustavin kirkossa Kauneimmat joululaulut. Koronapassi.

la 25.12. klo 8 Jouluaamun messu klo 8 Kustavin kirkossa

su 26.12. klo 10 Tapaninpäivä Taivassalon srkn fb-sivuilla.

ma 1.1. klo 10 jumalanpalvelus vain Kustavin srk:n fb-sivuilla.

Syntymäpäivät

Mikäli toivotte seurakunnan työntekijän vierailua syntymäpäivänänne tai jonain muuna juhlapäivänä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan, diakoniin tai kirkkoherranvirastoon.

60-, 70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat. Kutsut lähetetään postitse.
Yli 85- vuotiaita syntymäpäiviään viettäviä muistamme seurakunnan tervehdyksellä. Päivänsankarille lähetämme tervehdyksen postitse.
Seurakunnan työntekijät tekevät pyydettäessä onnittelukäyntejä kodeissa ja laitoksissa.

Muutoksia seurakuntatoimistossa

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyvät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille. Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Seurakuntatoimisto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20.

Uusi diakoni Jarmo Tarkkonen

Kustavin ja Taivassalon yhteiseen diakonin virkaan valittu diakoni Jarmo Tarkkonen on aloittanut työssään. Puhelin 044 0878167.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Katsottavissa Kustavin seurakunnan fb-sivuilla.

Hyvää huomenta kustavilaiset!
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Tiina-papin Raamattutunnit jatkuvat tammikuussa klo 11.30. Lämpimästi tervetuloa!
13.12. Kauneimmat joululaulut klo 10.

Kirkkokuoron harjoitukset tiistaisin. Lisää tietoa kanttorilta ja kuoron sivuilla.

Koululaisia tasapainoilemassa tasapainoliinalla metsässä.
Koululaisten seikkailupäivänä Leirimajalla