Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai.

Kirkko on avoinna kesällä juhannuksesta heinäkuun loppuun arkipäivisin klo 12-15, 28.6.-30.7.

Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan.
Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Jumalanpalveluksia kesäkuussa

su 6.6. klo 10 Jumalanpalvelus, Suvivirsi

su 20.6. klo 10

su 26.6. klo 10 Juhannus, kansanlaulukirkko

su 27.6. klo 10

Jumalanpalveluksia heinäkuussa

su 4.7. klo 10

su 11.7. klo 10

su 18.7. klo 10 Volter Kilpi-viikon jumalanpalvelus

su 25.7. klo 10

la 31.7. klo 11 Konfirmaatio

Syntymäpäivät

Mikäli toivotte seurakunnan työntekijän vierailua syntymäpäivänänne tai jonain muuna juhlapäivänä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan, diakoniin tai kirkkoherranvirastoon.

60-, 70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat. Kutsut lähetetään postitse.
Yli 85- vuotiaita syntymäpäiviään viettäviä muistamme seurakunnan tervehdyksellä. Päivänsankarille lähetämme tervehdyksen postitse.
Seurakunnan työntekijät tekevät pyydettäessä onnittelukäyntejä kodeissa ja laitoksissa.

Muutoksia seurakuntatoimistossa

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyvät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille. Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Seurakuntatoimisto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20.

Uusi diakoni Jarmo Tarkkonen

Kustavin ja Taivassalon yhteiseen diakonin virkaan valittu diakoni Jarmo Tarkkonen on aloittanut työssään. Puhelin 044 0878167.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Katsottavissa Kustavin seurakunnan fb-sivuilla.

Hyvää huomenta kustavilaiset jatkuu heinäkuussa
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa, 5.7., 12.7. ja 19.7. Tiina-papin Raamattutunti klo 11.30. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkokuoron harjoitukset rajoitetusti. Lisää tietoa kanttorilta ja kuoron sivuilla.

Jaala-kodin hartaudet PERUTTU toistaiseksi
kuukauden ensimmäinen maanantai klo 13.30
Tervetuloa laulamaan tuttuja virsiä ja kuulemaan Sanaa.

Koululaisia tasapainoilemassa tasapainoliinalla metsässä.
Koululaisten seikkailupäivänä Leirimajalla