Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai.

Kirkko on avoinna kesällä juhannuksesta heinäkuun loppuun arkipäivisin klo 12-15, 28.6.-30.7.
Muina aikoina kirkkoon tutustumista voi tiedustella numerosta 044 4918135.

Kustavin kirkko 5 minuutissa -esittelyvideo on katsottavissa täältä.

Kustavin kirkko on Suomen vanhin puinen ristikirkko. YLEn uutisvideo 3.8.2021.

Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan.
Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Jumalanpalveluksia lokakuussa

Jumalanpalvelukset vuoroviikoin Taivassalossa

su 3.10. klo 16 Jumalanpalvelus Kustavi-salissa, Mikkelinpäivä

su 17.10. klo 10 Kansanlähetyksen kirkkopyhä Taivassalossa - Hannu Uusimies ja Jarmo Tarkkonen

su 24.10. klo 10 Messu

su 31.10. klo 10 Jumalanpalvelus, Yhteissynttärit, Kesäaika päättyy

Jumalanpalveluksia marraskuussa

Jumalanpalvelukset vuoroviikoin Taivassalossa

la  6.11. klo 10 Jumalanpalvelus, Pyhäinpäivä

su 7.11. klo 16 Yhteinen rippikoulun aloitus Taivassalon kirkossa

su 14.11. klo 10 Kustavi

su 28.11. klo 10 Adventti, Kustavi

Syntymäpäivät

Mikäli toivotte seurakunnan työntekijän vierailua syntymäpäivänänne tai jonain muuna juhlapäivänä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan, diakoniin tai kirkkoherranvirastoon.

60-, 70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat 31.10.2021. Kutsut lähetetään postitse.
Yli 85- vuotiaita syntymäpäiviään viettäviä muistamme seurakunnan tervehdyksellä. Päivänsankarille lähetämme tervehdyksen postitse.
Seurakunnan työntekijät tekevät pyydettäessä onnittelukäyntejä kodeissa ja laitoksissa.

Muutoksia seurakuntatoimistossa

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyvät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille. Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Seurakuntatoimisto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20.

Uusi diakoni Jarmo Tarkkonen

Kustavin ja Taivassalon yhteiseen diakonin virkaan valittu diakoni Jarmo Tarkkonen on aloittanut työssään. Puhelin 044 0878167.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Katsottavissa Kustavin seurakunnan fb-sivuilla.

Hyvää huomenta kustavilaiset jatkuu 23.8.
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Tiina-papin Raamattutunti klo 11.30. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkokuoron harjoitukset rajoitetusti. Lisää tietoa kanttorilta ja kuoron sivuilla.

Jaala-kodin hartaudet PERUTTU toistaiseksi
kuukauden ensimmäinen maanantai klo 13.30
Tervetuloa laulamaan tuttuja virsiä ja kuulemaan Sanaa.

Koululaisia tasapainoilemassa tasapainoliinalla metsässä.
Koululaisten seikkailupäivänä Leirimajalla