Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai.
Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan.
Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Jumalanpalveluksia huhtikuussa

su 18.4. klo 10 Jumalanpalvelus

Jumalanpalveluksia toukokuussa

su 2.5. klo 10 Jumalanpalvelus

to 13.5. klo 10 Helatorstai

su 23.5. klo 16 Helluntai

Syntymäpäivät

Mikäli toivotte seurakunnan työntekijän vierailua syntymäpäivänänne tai jonain muuna juhlapäivänä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan, diakoniin tai kirkkoherranvirastoon.

60-, 70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat. Kutsut lähetetään postitse.
Yli 85- vuotiaita syntymäpäiviään viettäviä muistamme seurakunnan tervehdyksellä. Päivänsankarille lähetämme tervehdyksen postitse.
Seurakunnan työntekijät tekevät pyydettäessä onnittelukäyntejä kodeissa ja laitoksissa.

Muutoksia seurakuntatoimistossa

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyvät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille. Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Seurakuntatoimisto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20.

Kustavi-sali

Kustavi-sali on putkiremontin vuoksi suljettu 15.3.-7.5.

Kustavi-salin varaukset tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Tiina Rautiainen p. 044 700 6138, Tuula Ikola p. 044 0878268. Lisätietoja tilan vuokraamisesta täältä.

Uusi diakoni Jarmo Tarkkonen

Kustavin ja Taivassalon yhteiseen diakonin virkaan valittu diakoni Jarmo Tarkkonen on aloittanut työssään. Puhelin 044 0878167.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Katsottavissa Kustavin seurakunnan fb-sivuilla.

Hyvää huomenta kustavilaiset! PERUTTU 26.4. asti
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkokuoron harjoitukset PERUTTU TOISTAISEKSI perjantaisin joka toinen viikko klo 17-18.30 Kustavi-salissa alkaen 2.10.
Uudet laulajat ovat tervetulleita! Lisää tietoa kuoron sivuilla.

Jaala-kodin hartaudet PERUTTU toistaiseksi
kuukauden ensimmäinen maanantai klo 13.30
Tervetuloa laulamaan tuttuja virsiä ja kuulemaan Sanaa.

Koululaisia tasapainoilemassa tasapainoliinalla metsässä.
Koululaisten seikkailupäivänä Leirimajalla