Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai.
Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan.
Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Kirkossa kesällä

Jumalanpalvelukset lähetetään suorina video-lähetyksinä Kustavin seurakunnan facebook-sivuilla.

Jumalanpalvelukset

su 28.6. klo 10 Jumalanpalvelus

su 5.7 klo 10 Jumalanpalvelus

su 12.7. klo 10 Jumalanpalvelus

su 19.7. klo 10 Jumalanpalvelus Runon matkassa

su 26.7. klo 10 Kesäasukkaiden kirkkopyhä

Kirkkokonsertit

to 2.7. klo 18 Maailma on kaunis - Helmiharmonikat, Aulis Kotaviita, Juha Simola sekä Elias ja Elina Ukkonen. Lauluja merestä, luonnosta, rakkaudesta ja kesästä. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10€.

to 30.7. klo 18 - Janiina Lehtonen, Ville Mäkimattila ja Jussi Lammela, Liput 15€ ovelta tuntia ennen.

Kirkossa elokuussa

Jumalanpalvelukset

La 1.8. klo 11 Konfirmaatio

Su 16.8. klo 10 Jumalanpalvelus, 50-v rippikoululaiset

Su 23.8. klo 10 Kirkkoherran virkaanasettaminen

Su 30.8. klo Jumalanpalvelus

Syntymäpäivät

Mikäli toivotte seurakunnan työntekijän vierailua syntymäpäivänänne tai jonain muuna juhlapäivänä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan, diakoniin tai kirkkoherranvirastoon.

70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat alkuvuodesta. Kutsut lähetetään postitse.
Yli 85- vuotiaita syntymäpäiviään viettäviä muistamme seurakunnan tervehdyksellä. Päivänsankarille lähetämme tervehdyksen postitse.
Seurakunnan työntekijät tekevät pyydettäessä onnittelukäyntejä kodeissa ja laitoksissa.

Muutoksia seurakuntatoimistossa

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyvät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille. Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Seurakuntatoimisto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20.

OP Kerhohuoneen uusi nimi on Kustavi-sali

Molemmat nimet OP Kerhohuone ja Kustavi-sali ovat toistaiseksi käytössä.

Kustavi-salin varaukset tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Tiina Rautiainen p. 044 700 6138, Tuula Ikola p. 044 0878268. Lisätietoja tilan vuokraamisesta täältä.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Katsottavissa Kustavin seurakunnan fb-sivuilla.

Hyvää huomenta kustavilaiset! - Kesätauolla
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkokuoron harjoitukset perjantaisin klo 17-18.30 Kustavi-salissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita! Kesätauolla, ei harjoituksia. Lisää tietoa kuoron sivuilla.

Vanhemmanväen kerhon hartaushetket palvelukeskuksessa maanantaisin klo 13.30. vetäjänä diakoni Päivi Rönnblad
Kerho kesätauolla
Kaikille avoin - lämpimästi tervetuloa!

Jaala-kodin hartaudet PERUTTU toistaiseksi
kuukauden ensimmäinen maanantai klo 13.30
Tervetuloa laulamaan tuttuja virsiä ja kuulemaan Sanaa.

Koululaisia tasapainoilemassa tasapainoliinalla metsässä.
Koululaisten seikkailupäivänä Leirimajalla