Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai, mutta vaihtelevaan aikaan. Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan. Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Kirkossa tammikuussa

1.1.  klo 16  Messu Kustavi-salissa
6.1.  klo 10  Messu Kustavi-salissa, mukana Gideonit
19.1. klo 16  Messu Kustavi-salissa

Kirkossa helmikuussa

2.2.  klo 10  Messu Kustavi-salissa
16.2. klo 10  Messu Kustavi-salissa, Kyösti Elo

Syntymäpäivät

Mikäli toivotte seurakunnan työntekijän vierailua syntymäpäivänänne tai jonain muuna sukunne juhlapäivänä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan, diakoniin tai kirkkoherranvirastoon.

70-, 75- ja 80-vuotiaille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat 1.3.2020. Kutsut lähetetään postitse.
Yli 85- vuotiaita syntymäpäiviään viettäviä muistamme seurakunnan tervehdyksellä.

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyvät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille.
Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Kirkkoherranvirasto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20

OP Kerhohuoneen uusi nimi on Kustavi-sali

Kirkkoneuvosto päätyi nimeen seurakuntavaalien yhteydessä pidetyn äänestyksen tulosten perusteella. Kustavi-sali sai ääniä puolesta ja vastaan. Molemmat nimet OP Kerhohuone ja Kustavi-sali ovat toistaiseksi käytössä.

Kustavi-salin varaukset
tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Puhelin virastoon maanantaisin 044-777 6450, muina aikoina Tiina Rautiainen 044 700 6138. Lisätietoja tilan vuokraamisesta täältä.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä

Hyvää huomenta kustavilaiset!
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Lämpimästi tervetuloa!
Raamattuhetket 11.30-12.00. Lisätietoja täältä.
Raamattuhetket jatkuvat joulutauon jälkeen tammikuussa.

Kirkkokuoron harjoitukset perjantaisin klo 17-18.30 Kustavi-salissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita!

Vanhemmanväen kerhon hartaushetket palvelukeskuksessa maanantaisin klo 13.30. vetäjänä diakoni Päivi Rönnblad
ma 20.1., 24.2., 16.3. ja 11.5. klo 13.30
Ehtoollishartaus hiljaisella viikolla 6.4. klo 14.30
Kaikille avoin - lämpimästi tervetuloa!

Jaala-kodin hartaudet
kuukauden ensimmäinen maanantai klo 13.30
Mukana kirkkoherra Tiina Rautiainen ja kanttori Essi Takkinen
6.1., 3.2., 2.3. ja 6.4. pääsiäisen ehtoollishartaus
Tervetuloa laulamaan tuttuja virsiä ja kuulemaan Sanaa.

Kirkkoherranvirasto palvelee maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20

Kustavi-salin varaukset

Koululaisten seikkailupäivänä tasapainoilua tasapainoliinalla.
Koululaisten seikkailupäivänä Leirimajalla