Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai.

Kirkko on avoinna kesällä heinäkuun ajan arkipäivisin klo 12-15.
Muina aikoina kirkkoon tutustumista voi tiedustella numerosta 044 4918135.

Kustavin kirkko 5 minuutissa -esittelyvideo on katsottavissa täältä.

Kustavin kirkko on Suomen vanhin puinen ristikirkko. YLEn uutisvideo 3.8.2021.

Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan.
Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Jumalanpalveluksia kesällä Kustavin kirkossa

Jumalanpalvelukset vuoroviikoin Taivassalossa

su 2.6. klo 10 Taivassalo, mukana nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilo

su 2.6. klo 13 Lootholman merikirkko ja veneilykauden siunaus, Kuninkaantie 93

su 9.6. klo 10 Kustavin ja Taivassalon yhteinen konfirmaatio, Taivassalon kirkko

su 16.6. klo 10 Messu Kustavi, Tiina Rautiainen, tapulikahvit

la 22.6. klo 10 Kansanlaulukirkko Kustavi
             klo 12 Luontokirkko Taivassalon hautausmaalla, kirkonvuoren juurella

su 23.6. klo 10 Hiljaisuuden messu Taivassalon kirkko

ti 25.6. klo 19 Kesäillan hartaus Pyhän Johanneksen kirkkomaa Vartsalassa, Kappelirannantie 33

ke 26.6. klo 18 Kesäillan hartaus Pyhän Jakobin kirkkomaa Rahissa, Rahintie 576

su 30.6. klo 14 Merikirkko Hakkenpää, Petri Sirén, Elsi Goesch, Taivassalo

su 7.7. klo 10 Messu, Petri Sirén, Lauri Hirvonen, tapulikahvit

su 14.7. klo 10 Sanajumalanpalvelus Volter Kilven hengessä, Petri Sirén, Lauri Hirvonen
klo 11 Hautausmaakierros, Outi Hupaniittu

su 21.7. klo 10, Messu, Tiina Rautiainen, Lauri Hirvonen, tapulikahvit

su 28.7. klo 10, Messu, Tiina Rautiainen, Lauri Hirvonen, tapulikahvit

Jumalanpalveluksia elokuussa Kustavin kirkossa

Jumalanpalvelukset vuoroviikoin Taivassalossa

Su 4.8. klo 10 Messu Taivassalon kirkossa, 50-sitten rippikoulun käyneet, Tiina Rautiainen

Su 11.8. klo 10 Messu Taivassalossa

Su 18.8. klo 10 Messu Kustavin kirkossa

Su 25.8. klo 10 Messu Taivassalossa

Syntymäpäivät

Mikäli toivotte seurakunnan työntekijän vierailua syntymäpäivänänne tai jonain muuna juhlapäivänä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan, diakoniin tai kirkkoherranvirastoon.

70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat su 26.5. Kutsut lähetetään postitse.
Yli 85- vuotiaita syntymäpäiviään viettäviä muistamme seurakunnan tervehdyksellä. Päivänsankarille lähetämme tervehdyksen postitse.
Seurakunnan työntekijät tekevät pyydettäessä onnittelukäyntejä kodeissa ja laitoksissa.

Muutoksia seurakuntatoimistossa

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyivät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille. Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Seurakuntatoimisto palvelee maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20. Muina aikoina työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Katsottavissa Kustavin seurakunnan fb-sivuilla.

Hyvää huomenta kustavilaiset kesätauolla
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus jatkuu syksyllä maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkokuoron harjoitukset maanantaisin. Lisää tietoa kanttorilta ja kuoron sivuilla. Kuoro on kesätauolla.

Koululaisia tasapainoilemassa tasapainoliinalla metsässä.
Koululaisten seikkailupäivänä Leirimajalla