Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai.

Kirkko on avoinna kesällä juhannuksesta heinäkuun loppuun arkipäivisin klo 12-15, 27.6.-29.7.
Muina aikoina kirkkoon tutustumista voi tiedustella numerosta 044 4918135.

Kustavin kirkko 5 minuutissa -esittelyvideo on katsottavissa täältä.

Kustavin kirkko on Suomen vanhin puinen ristikirkko. YLEn uutisvideo 3.8.2021.

Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan.
Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Helmikuussa Kustavin kirkossa

Jumalanpalvelukset vuoroviikoin Taivassalossa

su 5.2. klo 10 Kustavi, Kynttilänpäivä, Luottamushenkilöiden siunaaminen, Yhteisvastuukeräys alkaa

su 12.2. klo 10 Taivassalo

su 19.2. klo 10 Laskiaissunnuntain messu, Kustavi

su 26.2. klo 10 Taivassalo

Maaliskuussa Kustavin kirkossa

Jumalanpalvelukset vuoroviikoin Taivassalossa

su 5.3. klo 10 Kustavi

su 12.3. klo 10 Taivassalo

su 19.3. klo 10 Kustavi

su 26.3. klo 10 Taivassalo, Marian ilmestyspäivä, Marttojen kirkkopyhä

Syntymäpäivät

Mikäli toivotte seurakunnan työntekijän vierailua syntymäpäivänänne tai jonain muuna juhlapäivänä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan, diakoniin tai kirkkoherranvirastoon.

70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat. Kutsut lähetetään postitse.
Yli 85- vuotiaita syntymäpäiviään viettäviä muistamme seurakunnan tervehdyksellä. Päivänsankarille lähetämme tervehdyksen postitse.
Seurakunnan työntekijät tekevät pyydettäessä onnittelukäyntejä kodeissa ja laitoksissa.

Muutoksia seurakuntatoimistossa

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyvät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille. Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Seurakuntatoimisto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Katsottavissa Kustavin seurakunnan fb-sivuilla.

Hyvää huomenta kustavilaiset
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa 9.1.2023 alkaen. Tiina-papin Raamattutunnit klo 11.30. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkokuoron harjoitukset maanantaisin. Lisää tietoa kanttorilta ja kuoron sivuilla

Koululaisia tasapainoilemassa tasapainoliinalla metsässä.
Koululaisten seikkailupäivänä Leirimajalla