Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai, mutta vaihtelevaan aikaan. Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan. Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Kirkossa maaliskuussa

Jumalanpalvelukset lähetetään suorina video-lähetyksinä Kustavin seurakunnan facebook-sivuilla.

Kirkko on avoinna jumalanpalveluksen jälkeen tunnin ajan hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Pappi on paikalla keskustelua sekä sielunhoitoa varten.

22.3. klo 10 Marianpäivän sanajp Taivassalon kirkosta, on katsottavissa Taivassalon seurakunnan fb-sivuilla:

29.3. klo 10  Sanajp Kustavin kirkossa, kesäaika alkaa

Kirkossa huhtikuussa

su 5.4.   Palmusunnuntaina klo 10 messussa Piispa Kaarlo Kalliala toimittaa kirkkoherra Tiina Rautiaisen
virkaanasettamisen
-SIIRRETÄÄN TURVALLISEMPAAN AJANKOHTAAN

ke 8.4.   Hiljaisen viikon virsi-ilta klo 19 kirkossa PERUTTU

to 9.4.    Kiirastorstain messu klo 19, Kustavin kirkko

pe 10.4. Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus klo 10, Kustavin
                kirkko

la 11.4.   Pääsiäisyön Kynttilämessu klo 21, Taivassalon kirkko

su 12.4.  Pääsiäisaamun messu, klo 10 saarna Mauri Vihko,
                Kustavin kirkko

ma 13.4. Pieni pyhiinvaellus klo 16, Taivassalossa

su 19.4.  Eläkeliiton alueellinen kirkkopyhä klo 10 messu,
                Kustavin kirkko PERUTTU
                Vietämme sanajumalanpalvelusta klo 10

Syntymäpäivät

Mikäli toivotte seurakunnan työntekijän vierailua syntymäpäivänänne tai jonain muuna sukunne juhlapäivänä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan, diakoniin tai kirkkoherranvirastoon.

70-, 75- ja 80-vuotiaille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat 1.3.2020. Kutsut lähetetään postitse.
Yli 85- vuotiaita syntymäpäiviään viettäviä muistamme seurakunnan tervehdyksellä.
Korona-virusepidemian takia onnittelemme puhelimitse ja pyydettäessä seurakunnan työntekijä voi tulla käymään.

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyvät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille.
Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Kirkkoherranvirasto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20

OP Kerhohuoneen uusi nimi on Kustavi-sali

Kirkkoneuvosto päätyi nimeen seurakuntavaalien yhteydessä pidetyn äänestyksen tulosten perusteella. Kustavi-sali sai ääniä puolesta ja vastaan. Molemmat nimet OP Kerhohuone ja Kustavi-sali ovat toistaiseksi käytössä.

Kustavi-salin varaukset
tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Tiina Rautiainen p. 044 700 6138, Tuula Ikola p. 044 0878268. Lisätietoja tilan vuokraamisesta täältä.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Katsottavissa Kustavin seurakunnan fb-sivuilla.

Hyvää huomenta kustavilaiset! PERUTTU toistaiseksi.
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkokuoron harjoitukset perjantaisin klo 17-18.30 Kustavi-salissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita! PERUTTU toistaiseksi, ei harjoituksia.

Vanhemmanväen kerhon hartaushetket palvelukeskuksessa maanantaisin klo 13.30. vetäjänä diakoni Päivi Rönnblad
ma 16.3. Kevätlaulujen konsertti mukana Päivi Kordelin ja Essi Takkinen, PERUTTU
11.5. klo 13.30
Ehtoollishartaus hiljaisella viikolla 6.4. klo 14.30 PERUTTU
Kaikille avoin - lämpimästi tervetuloa!

Jaala-kodin hartaudet PERUTTU toistaiseksi
kuukauden ensimmäinen maanantai klo 13.30
Mukana kirkkoherra Tiina Rautiainen ja kanttori Essi Takkinen
6.4. pääsiäisen ehtoollishartaus
4.5. Kevätlaulujen konsertti Päivi Kordelin ja Essi Takkinen

Tervetuloa laulamaan tuttuja virsiä ja kuulemaan Sanaa.

Kirkkoherranvirasto palvelee maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20

Kustavi-salin varaukset
tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Puhelin virastoon maanantaisin 044-777 6450, muina aikoina Tiina Rautiainen 044 700 6138

Koululaisten seikkailupäivänä tasapainoilua tasapainoliinalla.
Koululaisten seikkailupäivänä Leirimajalla