Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai.
Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan.
Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Kirkossa toukokuussa

Jumalanpalvelukset lähetetään suorina video-lähetyksinä Kustavin seurakunnan facebook-sivuilla.

su 3.5. klo 10 Jumalanpalvelus - Tiina Rautiainen, Ilona Ääritalo tekstit, Samuel Salminen Band

su 17.5. klo 10 Kaatuneiden muistopäivä, Jumalanpalvelus

to 21.5. klo 10 Helatorstai, Jumalanpalvelus

su 31.5. klo 10 Jumalanpalvelus

Kirkossa kesäkuussa

Su 7.6. Helluntaipäivä klo 10 Messu Kustavissa, katsottavissa myös Kustavin fb-sivuilta.

La 20.6. Juhannuspäivän jumalanpalvelus klo 10

Su 21.6. Kansanlaulukirkko klo 12, katsottavissa myös fb-sivuilla

Su 28.6. Messu klo 10

Syntymäpäivät

Mikäli toivotte seurakunnan työntekijän vierailua syntymäpäivänänne tai jonain muuna juhlapäivänä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan, diakoniin tai kirkkoherranvirastoon.

70-, 75- ja 80-vuotiaille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat 1.3.2020. Kutsut lähetetään postitse.
Yli 85- vuotiaita syntymäpäiviään viettäviä muistamme seurakunnan tervehdyksellä.
Korona-virusepidemian takia onnittelemme puhelimitse ja pyydettäessä seurakunnan työntekijä voi tulla käymään.

Muutoksia seurakuntatoimistossa

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyvät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille. Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Seurakuntatoimisto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20
Koronavirusepidemian aikana palvelemme puhelimitse.

OP Kerhohuoneen uusi nimi on Kustavi-sali

Molemmat nimet OP Kerhohuone ja Kustavi-sali ovat toistaiseksi käytössä.

Kustavi-salin varaukset tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Tiina Rautiainen p. 044 700 6138, Tuula Ikola p. 044 0878268. Lisätietoja tilan vuokraamisesta täältä.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Katsottavissa Kustavin seurakunnan fb-sivuilla.

Hyvää huomenta kustavilaiset! PERUTTU toistaiseksi.
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkokuoron harjoitukset perjantaisin klo 17-18.30 Kustavi-salissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita! PERUTTU toistaiseksi, ei harjoituksia. Lisää tietoa kuoron sivuilla.

Vanhemmanväen kerhon hartaushetket palvelukeskuksessa maanantaisin klo 13.30. vetäjänä diakoni Päivi Rönnblad
PERUTTU toistaiseksi
Kaikille avoin - lämpimästi tervetuloa!

Jaala-kodin hartaudet PERUTTU toistaiseksi
kuukauden ensimmäinen maanantai klo 13.30
Tervetuloa laulamaan tuttuja virsiä ja kuulemaan Sanaa.

Koululaisia tasapainoilemassa tasapainoliinalla metsässä.
Koululaisten seikkailupäivänä Leirimajalla