Tiedote 14.1.2022

Varsinais-Suomen alueella kaikki yleisötilaisuudet on peruttu ja avoimien ryhmien toiminta keskeytetty. Lasten ja nuorten ohjattua toimintaa voidaan järjestää. Ohje on voimassa 30.1.2022 asti.

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksiin voi osallistua koronaturvallisuus huomioiden. Osallistujamäärää on rajoitettu 80 henkilöön. Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja käytämme kasvomaskia. Kustavin seurakunnan jumalanpalvelukset ovat nähtävissä myös livevideoina osoitteessa: https://www.facebook.com/kustavinseurakunta

Kirkolliset toimitukset

Kirkollisiin toimituksiin voi osallistua koronaturvallisuus huomioiden. Toimituksen jälkeen perheen järjestämä kaste- tai hääjuhla tai muistotilaisuus on yksityistilaisuus. Seurakunnan tiloissa on 1/5 osallistujarajoitus. Vastuu on yksityisella tilaisuuden järjestäjällä. Niitä koskee hygienia- ja turvaohjeet, samoin kodeissa tai muissa yksityistiloissa toteutettavia kirkollisia toimituksia.

Seurakunta huolehtii poikkeusaikanakin alueen ihmisten hengellisistä ja henkisistä tarpeista. Samalla kun suojaudumme ja varaudumme, valmistaudumme seurakunnan olemuksen mukaisesti olemaan ihmisten tukena. Keskusteluapua on tarjolla puhelimitse ja henkilökohtaisesti. Kaikki seurakunnan hengellisen työn tekijät ovat käytettävissä. Lisäksi Palveleva Puhelin on käytössä. Hartausohjelmia on radiossa, TV:ssä ja netissä.

Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.

Kirkkoherra Tiina Rautiainen päivystää joulun välipäivinä puhelimitse 044 700 6138. Kun tarvitset apua, soita rohkeasti.