Tiedote

Varsinais-Suomen alueella yleisötilaisuuksia voidaan järjestää ilman henkilörajoituksia terveysturvallisuus huomioiden. Seurakuntien toiminta voi jatkua normaalisti.

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksiin voi osallistua vapaasti koronaturvallisuus huomioiden. Kustavin seurakunnan jumalanpalvelukset ovat nähtävissä myös livevideoina osoitteessa: https://www.facebook.com/kustavinseurakunta

Kirkolliset toimitukset

Kirkollisiin toimituksiin voi osallistua vapaasti koronaturvallisuus huomioiden. Toimituksen jälkeen perheen järjestämä kaste- tai hääjuhla tai muistotilaisuus on yksityistilaisuus.  Vastuu on yksityisella tilaisuuden järjestäjällä. Niitä koskee hygienia- ja turvaohjeet, samoin kodeissa tai muissa yksityistiloissa toteutettavia kirkollisia toimituksia.

Seurakunta huolehtii poikkeusaikanakin alueen ihmisten hengellisistä ja henkisistä tarpeista. Samalla kun suojaudumme ja varaudumme, valmistaudumme seurakunnan olemuksen mukaisesti olemaan ihmisten tukena. Keskusteluapua on tarjolla puhelimitse ja henkilökohtaisesti. Kaikki seurakunnan hengellisen työn tekijät ovat käytettävissä. Lisäksi Palveleva Puhelin on käytössä. Hartausohjelmia on radiossa, TV:ssä ja netissä.

Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.

Kirkkoherra Tiina Rautiainen päivystää puhelimitse 044700 6138. Kun tarvitset apua, soita rohkeasti.