Tiedote 30.8.2021

Varsinais-Suomen alueella voidaan järjestää tilaisuuksia ja pienryhmätoimintaa ilman henkilörajoituksia ja turvavälejä, sisätiloissa ja ulkona. Huolehdimme käsihygieniasta ja kasvomaskeja voi käyttää. Tilaisuuksiin saa tulla terveenä. Ohje on voimassa toistaiseksi.

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksiin voi osallistua vapaasti. Kustavin seurakunnan jumalanpalvelukset ovat nähtävissä myös livevideoina osoitteessa: https://www.facebook.com/kustavinseurakunta

Kirkolliset toimitukset

Kirkollisiin toimituksiin voi osallistua vapaasti. Toimituksen jälkeen perheen järjestämä kaste- tai hääjuhla tai muistotilaisuus on yksityistilaisuus. Vastuu on yksityisella tilaisuuden järjestäjällä. Niitä koskee hygienia- ja turvaohjeet, samoin kodeissa tai muissa yksityistiloissa toteutettavia kirkollisia toimituksia.

Seurakunta huolehtii poikkeusaikanakin alueen ihmisten hengellisistä ja henkisistä tarpeista. Samalla kun suojaudumme ja varaudumme, valmistaudumme seurakunnan olemuksen mukaisesti olemaan ihmisten tukena. Keskusteluapua on tarjolla puhelimitse ja henkilökohtaisesti. Kaikki seurakunnan hengellisen työn tekijät ovat käytettävissä. Lisäksi Palveleva Puhelin on käytössä. Hartausohjelmia on radiossa, TV:ssä ja netissä.

Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.

Kirkkoherra Tiina Rautiainen, puhelin 044 700 6138 palvelee joka päivä klo 10-16. Kun tarvitset apua, soita rohkeasti.

Tiina Rautiainen lomalla 6.-26.9., sijaisena Jyrki Rautiainen puhelin 044 700 6138.