Esirukous

Esirukous on rukous toisen puolesta. Voit tämän palvelun kautta pyytää esirukousta itsesi tai sinulle tärkeän ihmisen tai asian puolesta.

Esirukouspyyntö

Voit jättää esirukouspyynnön tällä lomakkeella

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen  Jumalan tietoon." (Fil.4)

Tällä lomakkeella voit pyytää esirukousta haluamasi aiheen puolesta. Voit valita, että esirukousaiheesi puolesta rukoillaan sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä ja seurakunta rukoilee yhdessä kanssasi. Esirukousaiheiden puolesta jumalanpalveluksessa rukoiltaessa huolehditaan siitä, että henkilöt eivät ole tunnistettavissa eli esimerkiksi nimiä ei mainita. Jos et halua, että esirukousaiheesi luetaan jumalanpalveluksessa, niin seurakunnan työntekijä rukoilee aiheesi puolesta. Kaikki esirukouspyynnöt käsitellään luottamuksellisesti.

Vapaaehtoinen

Kaikkivaltias Jumala sinua siunatkoon.