Yhteisvastuukeräys Kustavissa

Keräys alkaa vuosittain helmikuun alussa.

Lipaskeräykseen on voinut osallistua ottamalla yhteyttä diakoniin. Keräys on toteutettu alueittain ja Sale Majakan pihalla.

Vaikean koronatilanteen takia perinteinen lipaskeräys aloitetaan myöhemmin keväällä, mikäli rajoitukset sallivat.
Yksi keräyslipas löytyy kuitenkin Kustavin keskustasta. Se on Keltaisessa puodissa 15.2.-30.4. asti.

Voit antaa lahjoituksen myös pankkisiirtona suoraan yhteisvastuun tilille. Yhteisvastuukeräyksen julisteissa näkyy tili- ja viitenumerot. Viitenumero ohjaa lahjoitukset Kustavin seurakuntaan. Keräystuotosta jää 20% omaan seurakuntaan ikäihmisten tukemiseen ja diakonia-avustuksiin.
Voit poimia tiedot maksua varten myös tästä:

Aktia FI82 4055 0010 4148 41

Nordea FI16 2089 1800 0067 75

Pohjola pankki FI14 5000 0120 2362 28

Kustavin seurakunnan viite on 301301

Keräyslippaat ovat kiertäneet perinteisesti myös kinkereillä. Tänä vuonna kinkereitä ei voida toistaiseksi järjestää.

Kustavin kinkerit

Isoluodolla

Rahissa

Vartsalassa

Kinkereillä osallistutaan yhteisvastuuseen

Aiheena kulloinenkin yhteisvastuun teema. Osallistumalla Yhteisvastuukeräykseen olet mukana turvaamassa parempaa elämää maailman katastrofialueilla ja Suomessa.

Yhteisvastuukeräyksen logo