Tiedote 16.11.2021

Varsinais-Suomen alueella voidaan järjestää alle 50 henkilön tilaisuuksia ja pienryhmätoimintaa sisätiloissa ja ulkona. Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja käytämme kasvomaskia. Tilaisuuksiin saa tulla terveenä. Maksullisissa konserteissa kysytään ovella koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä. Ohje on voimassa 16.12. asti.

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksiin voi osallistua vapaasti koronaturvallisuus huomioiden. Kustavin seurakunnan jumalanpalvelukset ovat nähtävissä myös livevideoina osoitteessa: https://www.facebook.com/kustavinseurakunta

Kirkolliset toimitukset

Kirkollisiin toimituksiin voi osallistua koronaturvallisuus huomioiden. Toimituksen jälkeen perheen järjestämä kaste- tai hääjuhla tai muistotilaisuus on yksityistilaisuus. Vastuu on yksityisella tilaisuuden järjestäjällä. Niitä koskee hygienia- ja turvaohjeet, samoin kodeissa tai muissa yksityistiloissa toteutettavia kirkollisia toimituksia.

Seurakunta huolehtii poikkeusaikanakin alueen ihmisten hengellisistä ja henkisistä tarpeista. Samalla kun suojaudumme ja varaudumme, valmistaudumme seurakunnan olemuksen mukaisesti olemaan ihmisten tukena. Keskusteluapua on tarjolla puhelimitse ja henkilökohtaisesti. Kaikki seurakunnan hengellisen työn tekijät ovat käytettävissä. Lisäksi Palveleva Puhelin on käytössä. Hartausohjelmia on radiossa, TV:ssä ja netissä.

Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.

Kirkkoherra Tiina Rautiainen, puhelin 044 700 6138 palvelee joka päivä klo 10-16. Kun tarvitset apua, soita rohkeasti.