Tiedote 1.3.2021

Varsinais-Suomen koronaryhmä on jatkanut 26.2.2021 suosituksia henkilörajoituksista ja toimenpiteistä, joilla pyritään rajaamaan koronaviruksen leviämistä. Kokoontumisrajoitukset jatkuvat 26.3.2021 asti.

Sisällä ja ulkona järjestettävien tilaisuuksien henkilömäärä suositus on 6 henkilöä. Myös ulkoilmatapahtumissa tulee kiinnittää huomiota turvaväleihin ja maskien käyttöön.

Jumalanpalveluksia lukuun ottamatta seurakuntien kokoava toiminta ja aikuisten pienryhmätoiminta keskeytetään 26.3. asti.

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksiin voi osallistua kuusi seurakuntalaista toimittajien lisäksi. Kustavin seurakunnan jumalanpalvelukset ovat nähtävissä myös livevideoina osoitteessa: https://www.facebook.com/kustavinseurakunta

Kirkolliset toimitukset

Toimituksen jälkeen perheen järjestämä kaste- tai hääjuhla tai muistotilaisuus on yksityistilaisuus. Vastuu on yksityisella tilaisuuden järjestäjällä. Niitä koskee hygienia- ja turvaväliohjeet sekä 6 henkilön kokoontumisrajoitukset, samoin kodeissa tai muissa yksityistiloissa toteutettavia kirkollisia toimituksia.

Seurakunta huolehtii poikkeusaikanakin alueen ihmisten hengellisistä ja henkisistä tarpeista. Samalla kun suojaudumme ja varaudumme, valmistaudumme seurakunnan olemuksen mukaisesti olemaan ihmisten tukena. Keskusteluapua on tarjolla puhelimitse ja henkilökohtaisesti. Kaikki seurakunnan hengellisen työn tekijät ovat käytettävissä. Lisäksi Palveleva Puhelin on käytössä. Hartausohjelmia on radiossa, TV:ssä ja netissä.

Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.

Kirkkoherra Tiina Rautiainen, puh 044 700 6138 palvelee joka päivä klo 10-16. Kun tarvitset apua, soita rohkeasti.