Kirkossa syyskuussa

16.9.   klo 12 Sanajumalanpalvelus

23.9.   klo 10 Messu

30.9.   klo 12 Sanajumalanpalvelus

Kirkkoherranvirasto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20

Osuuspankin kerhohuoneen varaukset
tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Puhelin virastoon maanantaisin 044-777 6450, muina aikoina Tiina Rautiainen 044 700 6138

Mikä nimeksi Osuuspankin kerhohuonelle?

Tee oma ehdotuksesi ja jätä se kirkkoherranvirastoon. Seurakuntavaalien yhteydessä voit äänestää nimisuosikkiasi. Kirkkoneuvosto valitsee eniten ääniä saaneista parhaan nimen ja palkitsee keksijän.

Tapahtumia

Seurakunta kutsuu kaikki tänä vuonna 70, 75 ja 80 vuotta täyttävät seurakunnan jäsenet yhteiseen juhlaan.
Su 30.9. jumalanpalvelus klo 12, jonka jälkeen kahvitilaisuus OP:n kerhohuoneessa. Tervetuloa!

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä

Hyvää huomenta kustavilaiset!
maanantaisin klo 10-12 OP:n kerhohuoneella. 24.9. tarjolla puuroa. Tervetuloa!
Lue lisää uudesta toiminnasta täältä.

Vanhemman väen kerho ja hartaudet palvelukeskuksessa maanantaisin klo 13.15

ma 17.9., 1.10. ja 15.10.
Pyhäinpäivän ehtoollishartaudet 29.10. - kellonajat ilmoitetaan myöhemmin.
ma 12.11. ja 26.11.

Kirkkokuoron harjoitukset perjantaisin klo 16.30 OPn kerhohuoneella. Uudet laulajat ovat tervetulleita!

Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai, mutta vaihtelevaan aikaan. Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan. Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Tykkää fb-sivuista, niin olet mukana uutisvirrassa

Tapulin sanomat
- Kustavin ja Taivassalon seurakuntien yhteinen tiedotuslehti