Kirkossa kesällä

Jumalanpalvelukset lähetetään suorina video-lähetyksinä Kustavin seurakunnan facebook-sivuilla.

Jumalanpalvelukset

su 28.6. klo 10 Jumalanpalvelus

su 5.7 klo 10 Jumalanpalvelus

su 12.7. klo 10 Jumalanpalvelus

su 19.7. klo 10 Jumalanpalvelus Runon matkassa

su 26.7. klo 10 Kesäasukkaiden kirkkopyhä

Kirkkokonsertit

to 2.7. klo 18 Maailma on kaunis (pdf) - Helmiharmonikat, Aulis Kotaviita, Juha Simola sekä Elias ja Elina Ukkonen. Lauluja merestä, luonnosta, rakkaudesta ja kesästä. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10€.

Kustavin kirkko on avoinna 22.6.-31.7. arkipäivisin klo 12-15.

Tapahtumia

Kesäillan hartaudet vanhoilla kirkonpaikoilla

Ti 23.6. klo 19 Pyhän Johanneksen kirkkomaalla Vartsalassa

Ke 24.6. klo 18 Pyhän Jakobin kirkkomaalla Rahissa

Konsertteja

Kirkkokonsertti to 30.7. klo 18 - Janiina Lehtonen, Ville Mäkimattila ja Jussi Lammela, Liput 15€ ovelta tuntia ennen.

Runon ja suven ilta

ma 6.7. klo 18 Eino Leinon päivänä Kustavi-salin takapihalla

Hyvää huomenta kustavilaiset!

Maanantaisin klo 10-12. Aamukahvittelut kesätauolla.

Muutoksia seurakuntatoimistossa

Kustavin seurakunnan virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä muut lakisääteiset kirjanpidolliset tehtävät siirtyvät 1.1.2020 Turun aluekeskusrekisterille. Muut tehtävät, kuten asiakaspalvelu, toimitusvaraukset ja hautatoimen asiat, säilyvät edelleen Kustavissa.

Seurakuntatoimisto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20.

OP Kerhohuoneen uusi nimi on Kustavi-sali

Molemmat nimet OP Kerhohuone ja Kustavi-sali ovat toistaiseksi käytössä.

Kustavi-salin varaukset tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Tiina Rautiainen p. 044 700 6138, Tuula Ikola p. 044 0878268. Lisätietoja tilan vuokraamisesta täältä.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa tai Kustavi-salissa sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Katsottavissa Kustavin seurakunnan fb-sivuilla.

Hyvää huomenta kustavilaiset! - Kesätauolla
Ohjelmallinen aamukahvitilaisuus maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkokuoron harjoitukset perjantaisin klo 17-18.30 Kustavi-salissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita! Kesätauolla, ei harjoituksia. Lisää tietoa kuoron sivuilla.

Vanhemmanväen kerhon hartaushetket palvelukeskuksessa maanantaisin klo 13.30. vetäjänä diakoni Päivi Rönnblad
Kerho kesätauolla
Kaikille avoin - lämpimästi tervetuloa!

Jaala-kodin hartaudet PERUTTU toistaiseksi
kuukauden ensimmäinen maanantai klo 13.30
Tervetuloa laulamaan tuttuja virsiä ja kuulemaan Sanaa.

Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai.
Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan.
Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Tykkää fb-sivuista, niin olet mukana uutisvirrassa

Fb-sivuilta näet Kustavin kirkon jumalanpalvelukset:

Tapulin sanomat
- Kustavin ja Taivassalon seurakuntien yhteinen tiedotuslehti

Tässä uusi Tapulin sanomat kesä 2020 luettavaksi.