Jumalanpalvelukset huhtikuussa

19.4.  klo 10 Pitkäperjantain sanajp
21.4.  klo 10 Pääsiäispäivän messu
28.4.  klo 12 Sanajp, Kyösti Elo

Kirkkoherranvirasto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20

OP Kerhohuoneen uusi nimi on Kustavi-sali

Kirkkoneuvosto päätyi nimeen seurakuntavaalien yhteydessä pidetyn äänestyksen tulosten perusteella. Kustavi-sali sai ääniä puolesta ja vastaan. Molemmat nimet OP Kerhohuone ja Kustavi-sali ovat toistaiseksi käytössä.

Kustavi-salin varaukset
tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Puhelin virastoon maanantaisin 044-777 6450, muina aikoina Tiina Rautiainen 044 700 6138. Lisätietoja tilan vuokraamisesta täältä.

Yhteisvastuukeräys alkaa 3.2.
Lippaita saatavilla virastolta

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä

Hyvää huomenta kustavilaiset!
jatkuu 14.1. maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Tiinan raamattutunti paastonajan klo 11.30-12. Tervetuloa!

Lue lisää täältä.

Avoin perhemuskari torstaisin klo 17-17.30 Kustavi-salissa päiväkoti-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, ei ilmoittautumista. Vetäjänä Meeri Kordelin. Rohkeasti vain kaikki musisoimaan!

Kirkkokuoron harjoitukset perjantaisin klo 16.30 Kustavi-salissa. Uudet laulajat ovat tervetulleita!

Vanhemmanväen kerhon hartaushetket maanantaisin
palvelukeskuksessa joka toinen viikko klo 13.15
 1.4.  29.4. 13.5.  27.5.

Lisäksi ehtoollishetki 15.4. klo 14.30

Kaikille avoin - lämpimästi tervetuloa!

Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai, mutta vaihtelevaan aikaan. Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan. Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Tykkää fb-sivuista, niin olet mukana uutisvirrassa

Tapulin sanomat
- Kustavin ja Taivassalon seurakuntien yhteinen tiedotuslehti