Tule mukaan Kustavin seurakuntaan

Kustavin seurakunta on arkkihiippakunnan kaikkein pienin seurakunta. Se sijaitsee meren sylissä, saariston rengastien varrella, Taivassalon ja Iniön välissä. Seurakunnassa on kaunis kirkko Kivimaalla, jumalanpalvelus on melkein joka sunnuntai, mutta vaihtelevaan aikaan. Kirkon ympärillä on hautausmaa, joka kutsuu kulkijaa viivähtämään ja voimaantumaan. Kustavin seurakunta palvelee niin omia kuin vieraita parhaan kykynsä mukaan. Ota yhteyttä ja tule käymään.

Kirkossa syyskuussa

8.9.  klo 10 Messu, Rippikoululaiset 50-v
15.9. klo 12 Merikirkko, Leirimaja
22.9. klo 10 Messu
29.9. klo 16 Jumalanpalvelus Mikkelinpäivänä Kustavi-salissa, kahvit

Kirkossa lokakuussa

6.10.  klo 10 Messu, Sadonkorjuun kiitos
20.10. klo 10 Messu

Syntymäpäivät

Mikäli toivotte seurakunnan työntekijän vierailua syntymäpäivänänne tai jonain muuna sukunne juhlapäivänä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan, diakoniin tai kirkkoherranvirastoon.

70-, 75- ja 80-vuotiaille järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat. Kutsut lähetetään postitse.
Yli 85- vuotiaita syntymäpäiviään viettäviä muistamme seurakunnan tervehdyksellä.

Kirkkoherranvirasto palvelee osuuspankin tiloissa maanantaisin klo 10-12, Kivimaantie 20

OP Kerhohuoneen uusi nimi on Kustavi-sali

Kirkkoneuvosto päätyi nimeen seurakuntavaalien yhteydessä pidetyn äänestyksen tulosten perusteella. Kustavi-sali sai ääniä puolesta ja vastaan. Molemmat nimet OP Kerhohuone ja Kustavi-sali ovat toistaiseksi käytössä.

Kustavi-salin varaukset
tehdään Kustavin seurakunnan kautta. Puhelin virastoon maanantaisin 044-777 6450, muina aikoina Tiina Rautiainen 044 700 6138. Lisätietoja tilan vuokraamisesta täältä.

Säännöllistä toimintaa

Jumalanpalvelukset Kustavin kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä

Hyvää huomenta kustavilaiset!
Jatkuu 9.9. maanantaisin klo 10-12 Kustavi-salissa. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkokuoron harjoitukset jatkuvat perjantaisin klo 16.30 Kustavi-salissa.
Syyskauden aloittajaiset ja ensimmäiset harjoitukset 13.9. klo 17 Leirimajalla. Uudet laulajat ovat tervetulleita!

Vanhemmanväen kerhon hartaushetket maanantaisin
palvelukeskuksessa maanantaisin klo 13.15.
9.9., 30.9., 25.11. ja 9.12.
Pyhäinpäivä viikolla ma 28.10. Ehtoollishetki klo 13.30.

Kaikille avoin - lämpimästi tervetuloa!

Kustavi-salin varaukset

Koululaisten seikkailupäivänä tasapainoilua tasapainoliinalla.
Koululaisten seikkailupäivänä Leirimajalla