Haudanhoitomaksut 2019

1 v                     5 v                  10 v

111 €                626 €            1246 €

Seuraavista sijoista lisämaksu 52 €

Peruskunnostusmaksu 36 €/hauta ensimmäisen kerran seurakunnan hoitoon tulevasta haudasta.

Hoitoon sisältyy yksi peruskukka hautaa kohti sekä kastelu, rikkaruohojen kitkeminen ja havut sekä kanerva syksyllä tai kanervan sijasta orvokit keväällä äitienpäivään mennessä.

Erikseen voidaan sopia äitienpäivän ruusun laittamisesta ja hoidosta, hinta 51 €/vuosi. Lisäksi voidaan erikseen sopia kynttilän laittamisesta haudalle pyhäinpäivänä/jouluna. Kynttilä on 24 h palava, lasilyhdyssä. Kynttilä, sytyttäminen ja poiskorjaaminen 26 €/kerta.

Kastelu ja rikkaruohojen kitkeminen 56 €/ vuosi/ hauta.

Haudanhoitosopimuksia tekee toimistosihteeri/talouspäällikkö, joka on tavoitettavissa kirkkoherranvirastossa maanantaisin klo 10-12.00, puh. 044 777 6450, Kivimaantie 20, Kustavi.

Tutkitaan vanhaa hautakiveä
Vanhan hautakiven äärellä