Virkatodistus

Voit tilata virkatodistuksen oheisella lomakkeella tai

- puhelimitse: 

maanantaisin (klo 10-12)  toimistosihteeri Tiina Rostén p. 044 777 6450 

- sähköpostilla: 

kustavin.seurakunta (at) evl.fi

 

 

Virkatodistusten hinnat

Kirjurista tulostettu seurakunnan jäsenen yksittäisiä tietoja sisältävä todistus (ns. elää-todistus) on maksuton.

Jos todistukseen kirjataan jäsenen muita tietoja (esim. muuttotietoja) tai aviopuolisoa, lapsia tai muita henkilöitä koskevia tietoja, todistuksesta peritään 9€

Manuaalisesti laaditut todistukset, jotka perustuvat Kirjuri-jäsentietojärjestelmään ja perhelehtiin, maksavat 9€

Manuaaliseti laaditusta todistuksesta, joka pohjautuu kirjamuotoisten kirkonkirjojen tietoihin ja siinä on ennemmän tietoa kuin henkilön perustiedot ja yksittäinen muutto-, avioliitto- tai kuolintieto, maksaa 30€

Maksullisten todistusten lähettämisestä peritään toimitusmaksu 5,50€

Sukuselvitys

Sukuselvitys on virkatodistus, jolla todistetaan henkilön perilliset ja muutot paikkakunnilta toisille. Selvityksiä tarvitaan mm. perunkirjoituksissa, kiinteistökaupoissa, lainhuudatuksissa ja joissain testamenttiasioissa. 

Sukuselvityksen voi tilata virkatodistuslomakkeella.

1.3.2010 voimaan astuneen lain mukaan (laki väestötietojärjestelmästä ja Väestörekisterikeskuksen varmennepalveluista 661/2009) on tilaajan nimi- ja yhteystiedot kirjattava tilauksen yhteydessä.

HUOM! Sukuselvitystä ei saa käyttää sukututkimukseen. Laki väestötietojärjestelmästä ja Väestörekisterikeskuksen varmennepalveluista (661/2009) 51 §:ssä säädetään siitä, että luovutettuja tietoja saa käyttää vain siihen käyttötarkoitukseen, johon ne on luovutettu.
 

Sukututkimus

Sukututkimuksen perustarkoitus on etsiä aikaisempien sukupolvien henkilöitä ja heidän elämänvaiheitaan. Todistus on maksullinen.
Sukututkimuspyynnöt otetaan vastaan kirjallisena. Lataa ja tulosta sukututkimustilaus lomake.