Kirkkovaltuusto 2015-2018

Jäsenet: Vähätalo Marja pj., Nummela Laura vpj., Forss Raila, Jalonen Lasse, Koskinen Susanna, Laine Marjut, Linnasaari Sirpa, Mäntynen Jarmo, Santalahti Marja, Siusluoto Mika ja  Ääritalo Ilona.

Varajäsenet:

Lista I: Valtonen Kaarina, Uotila Tiina, Kulmala Petteri, Jussari Heikki, Huttunen Riitta, Lehmusvaara Kalevi.

Lista II: Kallio Jonna, Näse Harry, Nieminen Tarja, Summe Pia, Orrensalo Matti, Koskinen Sirpa.

Kirkkoneuvosto 2015-2018

Jäsenet: Rautiainen Tiina pj.,  Mäntynen Jarmo vpj., Jalonen Lasse, Santalahti Marja, Siusluoto Mika, Valtonen Kaarina, Ääritalo Ilona.

Henkilökohtaiset varajäsenet:

Kulmala Petteri (Mäntynen), Orrensalo Matti (Jalonen), Forss Raila (Santalahti), Jussari Heikki (Siusluoto), Laine Marjut (Valtonen), Nieminen Tarja (Ääritalo).

Pajunkissoja

Taloudellinen jaosto

Jäsenet: Mäntynen Jarmo pj., Jalonen Lasse, Valtonen Kaarina ja Ääritalo Ilona.

Talouspäällikkö

Tavoitettavissa virka-aikana

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja
Kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja
Kirkkoherra vt

Tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse, lisäksi maanantaisin klo 10-12 Kustavin kirkkoherranvirastolla.

Kirkkovaltuuston puheenjohtaja