Haudanhoitomaksut 2018

1 v                     5 v                  10 v

109 €                614 €            1222 €

Seuraavista sijoista lisämaksu 52 €

Peruskunnostusmaksu 35 €/hauta ensimmäisen kerran seurakunnan hoitoon tulevasta haudasta.

Hoitoon sisältyy yksi peruskukka hautaa kohti sekä reunakukkia tarpeen mukainen määrä, kastelu, rikkaruohojen kitkeminen ja havut sekä kanerva syksyllä tai kanervan sijasta orvokit keväällä äitienpäivään mennessä.

Erikseen voidaan sopia äitienpäivän ruusun laittamisesta ja hoidosta, hinta 50 €/vuosi. Lisäksi voidaan erikseen sopia kynttilän laittamisesta haudalle pyhäinpäivänä/jouluna. Kynttilä on 24 h palava, lasilyhdyssä. Kynttilä, sytyttäminen ja poiskorjaaminen 25 €/kerta.

Kastelu ja rikkaruohojen kitkeminen 55 €/vuosi/hauta.

Haudanhoitosopimuksia tekee toimistosihteeri, joka on tavoitettavissa kirkkoherranvirastossa maanantaisin klo 10 - 12.00, puh. 044 777 6450, Itärannantie 3, Kustavi.

Tutkitaan vanhaa hautakiveä
Vanhan hautakiven äärellä